Disclaimer

Hoekman maatschap voor Fysiotherapie heeft de intentie om u van actuele en correctie informatie te voorzien. Wij hebben dan ook de uiterste zorg en aandacht besteedt aan de betrouwbaarheid van de gegevens op deze website. Ondanks deze zorg en aandacht kan Fysiotherapie Hoekman niet instaan voor de volledigheid, juistheid of actualiteit van de gegevens. Aan de gegevens kunnen geen rechten worden ontleend, ze zijn van algemene aard en zijn geen persoonlijk advies.
Hoekman maatschap voor Fysiotherapie aanvaardt geen aansprakelijkheid ten aanzien van mogelijke onjuistheden van het beschrevene. Hoekman maatschap voor Fysiotherapie kan niet aansprakelijk worden gesteld voor informatie van de website en/of folder of onrechtmatig gebruik hiervan en wijst schade die ontstaat door onrechtmatig gebruik af. Het is uitsluitend na schriftelijke toestemming van Hoekman maatschap voor Fysiotherapie toegestaan om gegevens, afbeeldingen over te nemen dan wel te vermenigvuldigen.

Mocht u een onjuistheden aantreffen op onze website of heeft u vragen, dan kunt u contact opnemen met Hoekman maatschap voor Fysiotherapie of een e-mail sturen naar: info@fysiotherapiehoekman.nl.