Mijn naam is Simone Kijk in de Vegte en ik werk sinds augustus 2018 als algemeen fysiotherapeut en manueeltherapeut bij Fysiotherapie Focus Samen aan de Mastmakerstraat.

Hiervoor heb ik bijna 15 jaar in een particuliere praktijk in Ermelo gewerkt als algemeen fysiotherapeut en manueeltherapeut. Van 2015  tot juni 2018 heb ik in Amerika gewoond.

Na mijn terugkomst in Nederland was ik toe aan een nieuwe uitdaging/baan in de fysiotherapie. Deze heb ik gevonden bij Fysiotherapie Focus Samen. 

In 1999 ben ik als algemeen fysiotherapeut afgestudeerd. Tijdens mijn afstuderen is mijn interesse in de manuele therapie ontstaan. In 2006 heb ik mijn studie manuele therapie aan de SOMT te Amersfoort afgerond. En in 2008 heb ik mijn professionele Master voor de manuele therapie gehaald. Manuele therapie geeft een goede aanvulling op mijn algemene fysiotherapie. 

Persoonlijke individuele aandacht staat centraal in mijn plan van aanpak. Waarbij ik graag onderling samenwerk met collega’s om de patiënt de meest optimale zorg te bieden. 

Wanneer u vragen heeft of u wilt mij een bericht sturen, kan dat naar:

s.kijkindevegte@fysiotherapiehoekman.nl